Skip to main content

In Utrecht is er een nieuwe School des Levens familie gestart in de wijk Kanaleneiland. Het Ontwikkelcentrum Utrecht voert het programma uit en is lid van de wijkcoöperatie die vanuit het Krachtstation Kanaleneiland werkt. Welkom Utrecht!

Familie, community en een nieuwe aanpak

Ontwikkelcentrum Utrecht is in 2020 opgericht door twee jeugdvrienden met als doel jongeren en jongvolwassenen uit de omgeving te helpen bij het vormen van een duidelijk en zinvol perspectief en het uitvoeren hiervan. Ze begonnen met een dagbesteding voor leerplichtige schoolverlaters op Kanaleneiland en passen zich aan de doelgroep aan door begeleiding ook in de avonden, weekenden en soms zelfs ’s nachts uit te voeren. Ze leveren maatwerk en begeleiding vindt altijd plaats in relatie tot de leefwereld van de deelnemers.

“Ook in andere delen van het land blijven we vlammen!”

Omar is mede-oprichter van Ontwikkelcentrum Utrecht en coördineert alle begeleiding die wordt uitgevoerd. Als trotse Kanaleneilander zet hij zich graag in om een bijdrage te leveren aan deze wijk en de rest van de stad. Met Omar aan het roer gaat SDL ook in Utrecht vlammen!

Bij School des Levens houden we van uitdagingen en zijn we vastbesloten om te blijven schitteren en ons te ontwikkelen. We geloven dat jongeren de toekomst zijn en willen hen daarom graag aan het roer zetten. Wil jij deel uitmaken aan School des Levens en samen met ons de wereld veranderen? Join us en laten we samen vlammen!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info