Skip to main content

In de afgelopen 2,5 jaar heeft School Des Levens Den Bosch vanuit het Ketelhuis in de Mengfabriek opde Tramkade, in een heel onzekere en kwetsbare periode van Corona, meer dan 120 Bossche jongerenweten te activeren om in actie te komen voor hun eigen stad, hun eigen wijk. En School Des Levens…datzijn de jongeren zelf! Met en voor elkaar hebben ze elkaars gevoelige snaren weten te raken en zijn ze meteen beetje hulp aan de slag gegaan met hun eigen dromen en projecten.

"SDL heeft mij tweemaal de kans gegeven een supertof event neer te zetten!"

Het resultaat…een hechte clubjongeren die wekelijks samenkomen, aan E-Sports doen, samen jammen en muziek maken en zich sameninzetten voor natuur en klimaat in de Bossche Stadsdelta. Een feestelijk moment waar we vieren dat deBossche jongeren vonken! We hebben de handen ineengeslagen met WeenerXL, omdat ook zij (cultuur)participatie van álle Bossche jongeren aanmoedigen.

‘School des Levens heeft mij geholpen met het verlenen vansubsidie, het werven van bezoekers en vrijwilligers, en ookhet regelen van de zaken op de dag zelf om Heksenketelhuisen Horror DIY tot geslaagde avonden te maken!’

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info