Skip to main content

Buro Cement en Summa College bundelen sinds 2020 hun krachten om jongeren te helpen die het risico lopen om voortijdig uit te vallen op school. Met het School des Levens programma bieden we deze jongeren de ondersteuning en begeleiding in een inspirerende omgeving die ze nodig hebben om hun leven en toekomst meer vorm te geven.

Een stevig team, community en brainport

Jongeren die deelnemen aan het MDT programma van School des Levens ontwikkelen een positief zelfbeeld en beeld van de maatschappij, waardoor ze vaak hun opleiding vervolgen en zich actief inzetten voor de samenleving. Dit is mede te danken aan het sterke team van jongerencoördinatoren Silvia, Jeroen, Peter en Nathan, samen met coach en begeleider in persoonlijke ontwikkeling Eppo.

“We zijn het spreekwoordelijke cement wat mensen bindt! Of inhuidige termen gesproken: we zijn kloofdichters.”

Buro Cement bouwt al meer dan 15 jaar aan een sterker sociaal fundament in Eindhoven. Wij geloven in de kracht van jongeren en hun omgeving. Door hen in beweging te brengen en vertrouwen te geven, kunnen zij hun eigen welzijn verbeteren. Samen met de buurt werken wij vanuit de basis aan een betere toekomst.

We slaan bruggen tussen mensen in de wijk en overwinnen verschillen in leeftijd, inkomen en ervaring. Als verbinders zijn we het cement dat de gemeenschap bij elkaar houdt en de kloof tussen praktijk en beleid dicht. Samen met de buurt werken wij vanuit de basis aan een betere toekomst!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info