Skip to main content

Young Changemakers is een groep jongeren in Den Bosch die graag samen wil werkenaan een duurzame en klimaatvriendelijke stad. Zij nemen allerlei initiatieven voor activiteiten en‘inspiratie-talks’ onder de naam ‘Spraakwater’, om hun stad te verduurzamen.Zoals een initiatief voor een waterzuiverings-zwembadboot voor de Mengfabriek in de Dieze,een kledingruil en een afvaldisco op het DIY-festival.

''Wij zorgen ervoor dat jongeren een échte plek aan de beslissingstafel krijgen."

‘Sinds oktober2022 heb ikondersteuninggekregen bijhet opzetten enuitbouwen vanYoung Change-makers. SDL heefter, met haarbegeleiding, net-werk en financiëlemiddelen, aanbijgedragen datwij ons als com-munity kunnenbezighouden metonze passie; duurzaamheid.

Door deze ondersteuning kunnen wij ervoorzorgen dat jongeren een échte plek aan debeslissingstafel krijgen en kunnen we YoungChangemakers laten groeien, op eigen benenzetten en zo échte impact maken op de wegnaar een duurzame toekomst! Zonder School desLevens hadden we als community niet gestaanwaar we nu staan!’

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info