Skip to main content

Van onzeker over eigen kunnen behoefte aan anders starten met... wat zou jij willen doen? hoe kun je dat aanpakken? wat kun je wel? wil je wel wat kun je niet? wil je niet we helpen je verder

Naar vonken schitteren levenslust good vibes persoonlijke groei horizon verbreden eigen initiatief waarmaken kansen nemen doen!

Van onzeker over eigen kunnen schitteren!

School des Levens begon in 2018 als een programma
in de Haagse Schilderswijk, maar inmiddels zijn we
uitgegroeid tot een community met meerdere locaties,
waaronder Moerwijk, Eindhoven, Den Bosch en Utrecht.

De jongeren van School des Levens zijn als een vuur dat aangewakkerd wordt door nieuwe ervaringen en zelfkennis. Door hun groeiende zelfvertrouwen voelen ze zich gezien en gehoord, en zetten ze zich vol enthousiasme in voor anderen. Ze organiseren activiteiten en projecten voor de bewoners van de wijk, en laten zien wat ze in hun mars hebben.

Het is tijd om hun stem te laten horen en een nieuw, positief perspectief te bieden op de jeugd die opgroeit in de Haagse Schilderswijk en het Haagse Moerwijk, in Woensel Eindhoven, de Tramkade Den Bosch en Utrecht. Deze jongeren zijn als een vurige vlam die opvlamt en groeit, en wij zijn trots om ze te zien schitteren!

“Wat niet is kan nog komen”

EEF VAN DEN BOOM AKA EVERT

Wij geloven dat jongeren het beste uit zichzelf kunnen halen als ze worden geïnspireerd en uitgedaagd om buiten hun comfortzone te treden. Daarom bieden wij hen de kans om zichzelf te ontdekken en te groeien, zodat ze hun eigen toekomst kunnen vormgeven. Bij School des Levens draait het om inspiratie, ervaring en persoonlijke ontwikkeling. Join us en ontdek wat jij kunt bereiken!

Tot snel,
Team School des Levens

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info