Skip to main content

Wijkz is een geweldige welzijnsorganisatie die samen met de bewoners werkt aan een leefbare stad in zeven Haagse stadsdelen. Hun enthousiasme en deskundigheid zijn ongeëvenaard, en ze hebben in het stadsdeel Moerwijk het School des Levens omarmd, met Jamal als boegbeeld voor de deelnemers!

Samenwerken om onze buurten mooier te maken

Dit project heeft tussen 2020 en 2023 ontzettend veel deelnemers bereikt met projecten voor jongeren door jongeren. School des Levens in Moerwijk biedt jongeren de mogelijkheid om zelfverzekerd aan de slag te gaan en een positieve impact te hebben op hun buurt.

“Werken aan zelfvertrouwen én lichaamsbeeld.”

Een prettige leefomgeving in je eigen wijk wordt gecreëerd door bewoners die naar elkaar omkijken en samenwerken. Door samen te werken aan projecten en activiteiten, kunnen we een sterke sociale basis creëren en onze buurten mooier maken.

Maar het is niet altijd eenvoudig om het juiste loket te vinden of om iets te organiseren als je een goed idee hebt. Gelukkig zet Wijkz zich met veel passie en toewijding in om deelnemers te informeren, advies te geven en hen op weg te helpen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info