Skip to main content

Jamkade is een nieuw muzikanten platform in Den Bosch die op eigen initiatief, met hulp van School des Levens, jamsessies en podia voor jonge muzikanten organiseert. De behoefte om zelf, onafhankelijk van het culturele aanbod samen te komen en muziek te maken was zo groot dat ze nu tweewekelijks bij elkaar komen op de zolder van het Ketelhuis om muziek te maken.

“Samen maken wij elkaars dromen waar”

‘Dankzij School Des Levens heb ik niet alleen zelf kunnen groeien, maar ook heel veel anderen de plek kunnen geven om te groeien. Jamkade is een plek waar ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen centraal staat op muzikaal gebied. Eén van de mooiste dingen vind ik dat veel jongeren er hun eerste optredens, samenwerkingen en ervaringen achter de schermen in de muziekwereld opdoen. Daarvoor word ik vaak bedankt. Zonder SDL had dat niet gekund!’

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info