Skip to main content

Ze hebben de hele organisatie, voorbereidingen uitvoering zelf gedaan. Met een geweldig resultaat: 100 deelnemers, 200 bezoekers, zinderende finale,heel veel gelukkige kinderen en vooral positieve feedback. Van straatgroep naar rolmodel voor de wijk!Het initiatief is ook financieel ondersteund door de bewonersorganisatie Steunpunt Vlokhoven.

"Van straatgroep naar rolmodel"

De 1e groep deelnemers aan het School des Levens traject bestond voornamelijk uit een straatgroepof hangjeugd van de wijk Vlokhoven. Vanuit Buro Cement was er al een relatie met deze groep die is weeraangewakkerd! Na 20 weken van intensieve begeleiding tijdens de COVID periode hebben de jongeren ietsteruggedaan voor de maatschappij. Zij hebben een voetbaltoernooi bedacht op hun “eigen veld” voor dejeugd van 11 tot 14 jaar uit het hele stadsdeel Woensel-Noord.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info