Skip to main content

In het hart van de Mengfabriek hebben we de eerste ‘Green Splash’ tegen de muur geslagen. Dit is het startschot voor de vergroening van de Tramkade in Den Bosch. Het werk was onderdeel van de tentoon-stelling RE_NATURE van 8 t/m 31 oktober 2021. School des Levens den Bosch volgde de workshop Green Splashen!

"Ik ben altijd in voor vernieuwingen zeker niet bang"

Het uiteindelijke idee is om in een binnenvaartschip een natuurlijk zwembad te realiseren in de Dieze, waarmee we het vervuilde water in de Dieze kunnen zuiveren. We willen mensen kennis laten maken met de natuur die zelf zijn eigen problemen op lost. En daarom zijn we begonnen met de workshop van The Green Splash, om te leren een eerste stukje groen tussen de stenen Tramkade te laten groeien.

‘Als ik me zelf moet omschrijven ben ik een sociaal maar toch weer introverte jongen die vaak twijfelt. We hebben een plan. Maar alleen lukt het niet om het te realiseren. Hierbij hebben we hulp nodig op strategisch gebied en verschillende expertises die wij niet hebben. Ik weet nu dat ik moet samen-werken om een mooi project neer te zetten. Klein beginnen!’

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info