Skip to main content

Samen met Jongeren Centrum Pitstop zijn de jongeren van School des Levens in het najaar van 2022in Winkelcentrum de Heuvel een aanbod voor de jeugd gaan ontwikkelen om het contact tussenwinkeliers en jongeren te vergroten. Een mooie kans om in contact te komen met tieners en hen te latengroeien volgens de School des Levens aanpak.

"Ik was een streetwise-kid en nu ben ik een beginnend ondernemer!"

We hebben deze kans met beide handen aangegrepen enhebben nu iedere vrijdagmiddag een aanbod voor tieners. En niet zonder resultaat, er hebben 160 tienersmeegedaan en de Winkeliers zijn dik tevreden. De activiteit is een blijvertje en loopt in 2023 nog door.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info