Skip to main content

Den Bosch E-sports is ontstaan tijdens Covid in 2020. De jongeren die elkaar ontmoette online in een game community voelden de behoefte om ook live bij elkaar te komen, te ontmoeten en elkaar te leren kennen. In het Ketelhuis in De Mengfabriek ontstond een clubhuis voor deze groep, die nu tweewekelijkse en avond bij elkaar komt en bestaat inmiddels uit tientallen actieve leden. Ze organiseren samen toernooien en workshops met en voor elkaar en andere game communities. In 2023 zullen zij een eigen stichting oprichten.

"School des Levens heeft me van een ietwat verlegen zelfgerichte ontwerper naar een initiatiefnemer en kartrekker van meerdere communities veranderd"

Jord ‘Door de hulp die ik via School des Levensheb ontvangen, kreeg ik het zelfvertrouwen ommijn ideeën te delen en te verdedigen tegenoveranderen. Doordat mijn ideeën gehoord werdenontstond een interne motivatie om ze ook uit tevoeren en mensen te zoeken die mee het ideewillen helpen ontwikkelen. Die zoektocht werdook nog eens versterkt door het indrukwekken-de netwerk van de begeleiders van SDL.’

Lucas ‘De vrijheid en het vertrouwen wat SDLgeeft aan beginnende makers en ondernemerszie je nergens anders terug in de stad en is eenaanrader als je een nieuw gedurfd concept inDen Bosch op wil zetten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info